Seminarie Excelleren in vastgoed door Artificial Intelligence

Hoe zit het nu echt met Artificial Intelligence? Het kan ingewikkeld zijn maar wij gaan het u simpel uitleggen. Op donderdag 19 september organiseren we een lunch-seminarie waarin wij u alles vertellen over Artificial Intelligence (AI). Hoe is dit toepasbaar in de wereld van vastgoedontwikkelen en -beleggen? Welke voordelen liggen voor het grijpen? Ir. Roel Gijzen, AI expert, laat zien hoe u met AI betere resultaten op uw vastgoedprojecten en beleggingen kunt behalen. Hij put hierbij uit concrete en aansprekende voorbeelden. Wij nodigen u bij deze graag uit als deelnemer aan ons Lunch-seminarie.

Aanmelden

De locatie is Hotel Nelson, prettig grenzend aan het Albertstrand net naast de Realty.

 

 

 

 

Programma en aanmelden

11.00  uur                Ontvangst en koffie

11.15 – 12.00 uur   Introductie AI

12.00 – 12.30 uur   Lunch

12.30 –  13.00 uur  Vervolg AI en vastgoed met praktijkvoorbeelden

Ook weten hoe u de kansen van artificiële intelligence om kunt zetten in slimme investeringsbeslissingen?  Schrijf u dan in voor deze sessie!  Deelname is kosteloos.

Locatie:
Hotel Nelson, Meerminlaan 36 8300 Knokke-Heist (net naast de Realty)


Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Houd er rekening mee dat wij tijdens het evenement foto’s nemen die gebruikt worden op de Reasult website. Neemt u deel aan dit event dan stemt u daarmee in.


Deelname is kosteloos indien u van ons een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen en/of wanneer u werkzaam bent bij een vastgoedorganisatie, ontwikkelaar of gemeente. Valt u niet onder deze doelgroep dan vragen we een vergoeding van € 295,-.

Heeft u vragen? Stuur dan een email naar marketing@reasult.com