Webinar Liquiditeitsplanning voor ontwikkelaars

In deze tijd waar geld lenen bijna niets meer kost, lijkt het alsof liquiditeitsplanning overbodig is. Maar Corona, stikstof en vertragingen in de bouw zetten het wel op scherp en bieden juist groeikansen. En juist daar is liquiditeit essentieel.

Liquiditeitsplanning is geen eenmalige exercitie maar een continu proces. Maar hoe maak je een efficiënte liquiditeitsplanning? Hoe borg je dit goed in de organisatie zodat op elk moment de liquiditeit glashelder is en je weet wanneer er pieken of dalen zijn?

Daarom organiseert Reasult op donderdag 4 maart van 13.00 tot 14.00 uur een webinar over liquiditeitsplanning. Met inspirerende sprekers en een kijkje in de keuken van VolkerWessels en onze software.

 

 

 

 

 

AanmeldenProgramma

Inleiding: Waarom is het belangrijk een goede liquiditeitsplanning te maken?
Marco Ruiten, Commercieel Manager

Liquiditeitsplanning bij VolkerWessels
Auke Jan van der Hoek, Treasurer, VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling

Financiële planning & Analyse software: een kijkje in de keuken
Berry Dijkhuizen, Product Owner FP&A

Dit webinar is via een live-stream te volgen. Na aanmelding ontvang je u voorafgaand aan het webinar de link en meer informatie over de deelname.


Deelname is kosteloos indien je van ons een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of wanneer je werkzaam bent bij een vastgoedorganisatie, ontwikkelaar of gemeente. Val je niet onder deze doelgroep dan vragen we een vergoeding van € 295,-.

Heeft u vragen? Stuur dan een email naar marketing@reasult.com