Voorspelbaar vastgoed - De strategische rol van finance in vastgoedontwikkeling

Voorspelbaar vastgoed - De strategische rol van finance in vastgoedontwikkeling CFO

Organisaties die ook in mindere economische tijden voor continuïteit en zelfs voor groei zorgen, zijn de organisaties waarin business en finance nauw samenwerken. Waar de CFO een strategisch partner in het management is, want gefundeerde beslissingen neem je alleen met goede analyses en scherpe inzichten.

In dit whitepaper:

1. Lees je de belangrijkste 5 taken die de CFO helpen een strategisch partner te zijn

2. Bespreken we 8 obstakels voor een soepele Planning & Control cyclus, met blauwdruk voor een goed ingerichte Planning & Control cyclus

3. En krijg je praktische tips hoe je de voorspelbaarheid van vastgoedontwikkeling kunt waarborgen én verbeteren

Na het lezen van dit whitepaper weet je ook wat Vastgoedontwikkeling++ is en hoe jij daarmee aan de slag kunt!

 

Vul jouw gegevens in

Na het invullen van je gegevens kun je het whitepaper ‘Voorspelbaar vastgoed – De strategische rol van finance in vastgoedontwikkeling’ direct downloaden.


Wat is de strategische rol van finance in vastgoedontwikkeling?

De rol van de CFO is om als strategische partner aan tafel te zitten en goed zicht op het rendement van de vastgoedprojecten te hebben. Dit houdt dat je vooruit kunt kijken bijvoorbeeld door inzicht te geven in kasstroompatronen en dat je op tijd potentiële risico’s signaleert. Dat is slechts een deel van je taken als CFO. In dit whitepaper laten we zien hoe je als CFO bij een vastgoedontwikkelaar je Planning & Control proces zo inricht dat je onmisbaar bent bij het bepalen van de strategische koers. Door goede analyses en inzichten te leveren waarop gefundeerde beslissingen genomen kunnen worden.

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag of behoefte aan advies? Laat het ons weten.

Neem contact op