Service en ondersteuning

Op verschillende manieren kunnen we u bijstaan of ontzorgen. We hebben kennis van de vastgoedmarkt en diverse specialisten in huis die u kunnen bijstaan. Dat kan zijn op het gebied van datamanagement, business intelligence, gebruik van onze software, opleiden van uw medewerkers of overige ondersteuning.

Meer weten? Bel dan met Klaas Bosma, Director Development & Operations, 0318 – 67 29 30.

OPLEIDINGEN

Naast de gebruikelijke opleiding om met onze software te werken bieden we extra opleidingen op het gebied van vastgoedrekenen, assetmanagement/vastgoedsturing en waarderen.
Meer

BUSINESS INTELLIGENCE

Onze software bevat diverse rapportages en dashboards. Daarnaast vragen klanten regelmatig maatwerkrapportages. Bijvoorbeeld een specifiek inzicht in een KPI of vergelijking met voorgaande perioden.

DATAMANAGEMENT

Waar haal ik de data vandaan? Hoe ga ik het beheren en bijhouden? Welke kwaliteit checks kan ik uitvoeren? Dagelijkse kost voor onze ervaren dataconsultants. Zij kunnen u helpen bij het oppakken van uw data vraagstukken.
Meer

Opleidingen

We bieden opleidingen voor het gebruik van de software zoals basistrainingen en verdiepingssessies. Ook is on-the-job training mogelijk of het opleiden van nieuwe medewerkers in een ‘verzamelklas’. Bekijk het actuele aanbod van de  softwareopleidingen en kennisgerichte vastgoedtrainingen.

Daarnaast bieden we opleidingen voor het verbeteren van algemene vastgoedkennis zoals een opleidingen voor vastgoedrekenen, assetmanagement, vastgoedsturing, waarderen of procesbegeleiding bij het taxatieproces.

Stages Reasult

Business Intelligence

Onze Business Intelligence Consultants zijn zeer bedreven in datamanagement en visualisaties. Ze zijn expert in Microsoft Power BI, het systeem waarin wij de dashboards opzetten en ontsluiten. Ze kennen als geen ander de structuur van onze software om data te ontsluiten of ter verrijken met externe bronnen. Daarmee heeft u een integraal sturingsinstrument.

Datamanagement

Datamanagementvraagstukken waar wij u bij kunnen helpen:

  • Verzorgen van dataverzameling;
  • Data aanlevering; bijvoorbeeld het maken van afspraken met ketenparters of leveranciers;
  • Managen van data;
  • Uitvoeren van controles op volledigheid en juistheid van data.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de vastgoedsoftware van Reasult? Behoefte aan advies? Een algemene vraag? Laat het ons weten.

Neem contact op