Assetmanagement - optimaliseer en houd controle over je vastgoedportefeuille

Je wilt snel en goed inzicht hebben in de prestaties van de vastgoedportefeuille. Hoe ontwikkelen rendement, huuropbrengsten, leegstand, cash flow en waarde zich? Beschik je wel over alle informatie en is het juist? Heb je er genoeg van dat het proces van het verzamelen van data ieder keer weer veel tijd kost? Fouten in spreadsheets, veranderende omstandigheden, onverwachte uitgaven, noem maar op.

Met de Reasult assetmanagementsoftware heb je scherp inzicht in de prestaties van de vastgoedportefeuille. Het ondersteunt bij een efficiënt en geborgd budgetteringsproces. Je hebt snel analyses en rapportages en grip op juistheid en volledigheid van data. Zo optimaliseer je het rendement en neem je beter onderbouwde beslissingen.

Download Brochure

Reasult Assetmanagement rapportage

Grip op je portefeuille

De Reasult assetmanagementsoftware helpt je te bepalen of en waar het nodig is om in te grijpen in de portefeuille. Je rekent  eenvoudig scenario’s door, vergelijkt alternatieven ten opzichte van het huidige beleid of maakt gemakkelijk hold/sell analyses- en cashflowprognoses. Zo weet je welke complexen goed of minder goed presteren en heb je inzicht in de verbeterkansen.

Vergroot je grip door nauwkeuriger te begroten en forecasten. Met de Reasult software heb je zicht op verleden, heden en toekomst op zowel portefeuille-, complex – als objectniveau. Lees actuele cijfers in en toets je de strategie aan de realiteit. Hiermee heb je betrouwbaar zicht op alle toekomstige kasstromen en kun je tijdig bijsturen.

Reasult Assetmanagement Portefeuille overzicht

Besteed tijd aan belangrijke beslissingen

    • Bespaar tijd: goed zicht op de prestaties van je vastgoed en weet tijdig waar je in moet grijpen
    • Neem betere beslissingen: maak betrouwbare prognoses en analyses en onderbouw de scenario’s
    • Budgeteer efficiënt: iedereen werkt op dezelfde manier met een betrouwbaar rekenmodel en gevalideerde data
    • Houd controle: geborgd proces, voldoe aan je verantwoordingseisen
    • Wees georganiseerd: geen spreadsheets, efficiënte werkwijze en alle portefeuilledata centraal opgeslagen
Download brochure
Reasult Assetmanagement budgetoverzicht

Het jaarlijkse budgetteringsproces was arbeidsintensief en tijdrovend, maar we gaan nu naar een continu proces waarbij we veel korter op de bal kunnen spelen. Niet meer de property managers en de assetmanagers in afzonderlijke systemen maar alles is geïntegreerd.

- Dennis van Vugt - Financieel Directeur bij Amvest Bekijk deze case

Budgetteringsproces

Ondersteunt jouw budgetteringsproces en business planning met strikte rollenscheiding en ‘audit trailing’. Iedereen werkt op dezelfde manier met een betrouwbaar rekenmodel en gevalideerde data.

Scenarioanalyses

Bepaal waar het nodig is in te grijpen in de huidige portefeuille. Reken scenario's door, simuleer mutaties of uitponden en analyseer alternatieven. Maak what-if analyses, variant analyses of gevoeligheidsanalyses.

Hold/sell analyses

Toets of een complex bijdraagt aan de portefeuilledoelen. Waar zijn er verbeterkansen? Hoe verhouden de rendementen zich ten opzichte van de markt?

Rapportages

Maak rapportages, KPI dashboards, rendementsoverzichten en krijg inzicht in waarderingen en andere vastgoedinformatie zoals aan/verkoopplanning, verhuuranalyses of expiraties.

Acquisitie/dispositie

Ondersteuning acquisitie- of dispositieproces van doorrekenen alternatieven, tot goedkeuring voorstellen en vastlegging rapportage. Maak best-worst case scenario’s of de bereken de effecten op de cashflow.

Financiële Planning

Een business planningstool voor vastgoedbeleggers voor budgettering. Met financiële meerjarenprognoses op zowel fonds- als bedrijfsniveau en alle kasstromen (vastgoed én niet-vastgoed), balans en verlies- en winstrekening.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Reasult assetmanagementsoftware of eens kennismaken?

Vraag een demo aan