Voor vastgoedbeleggers

Inzicht in kasstromen

Als (institutionele) vastgoedbelegger wilt u scherp inzicht in de waarde, kasstroom, rendement en risico van uw vastgoed. Zowel voor het verleden, heden als toekomst. Hoe optimaliseert u het begrotingsproces? Hoe maakt u snel en goed aankoop/verkoop-analyses, cashflow berekeningen, forecasts en scenarioanalyses? Hoe rapporteert u eenvoudig en betrouwbaar in- en extern?

Vastgoedsoftware

Met de Reasult software heeft u optimaal inzicht in uw portefeuille en bepaalt u of en waar het nodig is in te grijpen. Ook heeft u de marktwaarde in beeld en grip op het taxatieproces. Uiteraard zijn transparantie en voldoen aan wet- en regelgeving geborgd.

Meer over Reasult Assetmanagement  Meer over Reasult Taxatiemanagement

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers gebruiken ons asset- en taxatiemanagementsysteem. Alleen al in Nederland wordt er inmiddels zo’n 30 miljard euro aan vastgoed gemanaged met behulp van onze software.

Wij beschikken over een ISAE 3402 verklaring. Tevens zijn we gecertificeerd en compliant aan o.a. NRVT, IVS, EVS, MSCI, AIFMD.

Voordelen

  • meest complete asset- en taxatiemanagementsoftware
  • uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden
  • grip op juistheid en volledigheid van data
  • voldoe aan uw verantwoordingseisen

Tot nu toe was het jaarlijkse budgetteringsproces arbeidsintensief en tijdrovend, maar we gaan nu naar een continu proces waarbij we veel korter op de bal kunnen spelen. Niet meer de property managers en de assetmanagers in afzonderlijke systemen maar alles is geïntegreerd.

- Dennis van Vugt, Financieel Directeur bij Amvest Bekijk deze case

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de vastgoedsoftware van Reasult? Behoefte aan advies? Een algemene vraag? Laat het ons weten.

Neem contact op