Voor vastgoedbeleggers

Als (institutionele) belegger wilt u scherp inzicht in de waarde, kasstroom, rendement en risico van uw vastgoed. Zowel voor het verleden, heden als toekomst. Hoe optimaliseert u het begrotingsproces? Hoe maakt u snel en goed aankoop/verkoop-analyses, cashflow berekeningen, forecasts en scenarioanalyses? Hoe rapporteert u eenvoudig en betrouwbaar in- en extern?

Vastgoedsoftware

Met de Reasult software heeft u optimaal inzicht in uw portefeuille en bepaalt u of en waar het nodig is in te grijpen. Ook heeft u de marktwaarde in beeld en grip op het taxatieproces. Uiteraard zijn transparantie en voldoen aan wet- en regelgeving geborgd.

Wilt u meer informatie of een brochure downloaden?

Reasult Platform Brochure

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers gebruiken ons asset- en taxatiemanagementsysteem. Alleen al in Nederland wordt er inmiddels zo’n 30 miljard euro aan vastgoed gemanaged met behulp van onze software.

Wij beschikken over een ISAE 3402 verklaring. Tevens zijn we gecertificeerd en compliant aan o.a. NRVT, IVS, EVS, MSCI, AIFMD.

Voordelen

  • meest complete asset- en taxatiemanagementsoftware
  • uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden
  • grip op juistheid en volledigheid van data
  • voldoe aan uw verantwoordingseisen

We doen veel vastgoed-economische berekeningen. Met behulp van de Reasult software maken we ‘een foto’ van de bestaande portefeuilles en bijbehorende prognoses. Onze assetmanagers krijgen daarmee beter inzicht in de financiële prestaties.

- Bart Louw, hoofd research & strategie a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer. Bekijk deze case

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de vastgoedsoftware van Reasult? Behoefte aan advies? Een algemene vraag? Laat het ons weten.

Neem contact op