Voor vastgoedontwikkelaars

Als vastgoedontwikkelaar wil je snel en goed de investeringen kunnen doorrekenen. Zicht op de financiële prognose en realisatie van de projecten gedurende het ontwikkelingstraject. Is het project haalbaar? Wat zijn mijn kasstromen, planning, resultaat, financieringen en rendement? Zijn risico en rendement in balans? Daarnaast is grip op de portefeuille als geheel belangrijk.

De software van Reasult is speciaal ontwikkeld voor ontwikkelaars van vastgoed. Het ondersteunt het gehele ontwikkelproces van haalbaarheid tot oplevering. Hiermee heb je een totaaloverzicht van alle projecten met de algemene kosten, cashflows, rendementen, forecasts, noem maar op.

Software Vastgoedontwikkeling voor vastgoedontwikkelaar

Met de Reasult software heb je als vastgoedontwikkelaar voortdurend volledige controle over alle vastgoedprojecten. Hiermee maak je realistische prognoses van de projectportefeuille. Kortom betere beslissingen door betere informatie en betere analyse.

Wil je meer informatie of een demo van de software?

Meer over de software Vraag een demo aan

Zowel nieuwbouw als renovatie

Zowel grote als kleine commerciële vastgoedontwikkelaars en woningcorporaties gebruiken onze software. Het gaat om meer dan 2.500 nieuwbouw- en renovatieprojecten in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

Reasult Projects software vastgoedontwikkelaar

Voordelen

  • zowel projectprognose als -bewaking
  • procesondersteuning van initiatief tot oplevering
  • snel periodieke- en faserapportages
  • eenvoudige interne en externe verslaglegging
  • voor corporaties voorbereid op DAEB/niet-DAEB en dPi-aanlevering
Cashflowplanning Reasult Projects

Als ontwikkelaar weet ik hoe belangrijk het goed prognosticeren van projecten is. Reasult heeft daarmee jarenlange ervaring, begrijpt wat een ontwikkelaar nodig heeft en weet ook hoe je daarvoor goede software moet maken.”

- Danny Wijnbelt, Directeur Ontwikkeling Eigen Haard. Bekijk deze case

Interesse?

Heb je interesse in de vastgoedsoftware van Reasult? Behoefte aan advies? Een algemene vraag? Laat het ons weten.

Download BrochureNeem contact op