Voor vastgoedontwikkelaars

Bij vastgoedontwikkeling wilt u goed de investeringen kunnen doorrekenen. U wilt inzicht in de financiële prognose en realisatie van uw projecten gedurende het ontwikkelingstraject. Is het project haalbaar? Wat zijn mijn kasstromen, planning, resultaat, financieringen en rendement? Zijn risico en rendement in balans? Daarnaast is grip op de portefeuille als geheel belangrijk.

Software Vastgoedontwikkeling

Met de Reasult software voor vastgoedontwikkeling heeft u voortdurend volledige controle over uw vastgoedprojecten. Hiermee maakt u realistische prognoses van uw projectportefeuille. U neemt betere beslissingen door betere informatie en betere analyse.

Wilt u meer informatie of een brochure downloaden?

Reasult Platform Brochure

Zowel nieuwbouw als renovatie

Zowel commerciële vastgoedontwikkelaar als woningcorporaties gebruiken onze software. Het gaat om meer dan 2.500 nieuwbouw- en renovatieprojecten in Nederland, België en Duitsland.

Reasult Projects

Voordelen

  • zowel projectprognose als -bewaking
  • procesondersteuning van initiatief tot oplevering
  • snel periodieke- en faserapportages
  • eenvoudige interne en externe verslaglegging
  • voor corporaties voorbereid op DAEB/niet-DAEB en dPi-aanlevering

Als ontwikkelaar weet ik hoe belangrijk het goed prognosticeren van projecten is. Reasult heeft daarmee jarenlange ervaring, begrijpt wat een ontwikkelaar nodig heeft en weet ook hoe je daarvoor goede software moet maken.”

- Danny Wijnbelt, Directeur Ontwikkeling Eigen Haard. Bekijk deze case

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de vastgoedsoftware van Reasult? Behoefte aan advies? Een algemene vraag? Laat het ons weten.

Neem contact op