Bètadeelnemers gezocht

Ontdek de nieuwste Reasult software, geef feedback en help de toekomst van onze innovatieve softwareoplossingen vorm te geven! We zoeken deelnemers aan ons bètaprogramma voor onze software voor financiële analyse en prognose van projectontwikkeling. Heb je een passie voor projectontwikkeling en innovatieve software? Ben je projectontwikkelaar, projectmanager of controller, meld je dan aan!

Nu aanmelden Meer informatie
Reasult beta program

Aanmelden
Waarom meedoen?

  • Krijg toegang tot onze nieuwe oplossingen en bètaproducten
  • Denk mee over onze innovaties
  • Heb direct contact met deelnemers in de community

 

Reasult Projects

Meer over het bètaprogramma

Voor wie?

Het Reasult bètaprogramma is voor projectontwikkelaars, projectmanagers en controllers en iedereen met een passie voor innovatieve softwareoplossingen. Het doel is om met betere financiële analyses, betere besluiten te nemen.

Jouw rol

Je kunt feedback geven in verschillende fasen van het Reasult bètaprogramma. Hiermee verbeteren wij de software, bouwen we nuttige extra functies en identificeren we problemen snel. Deze feedback kun je op verschillende manieren geven, bijvoorbeeld via e-mail, in het platform zelf of via online meetings.

De nieuwste software

Als deelnemer heb je toegang tot onze nieuwe softwareoplossingen en bèta producten. De gegevens die je invoert gebruiken we alleen voor testdoeleinden.

Community

Je hebt via de online community van ons bètaprogramma direct contact met de deelnemers. Zo kun je van gedachten wisselen met de andere bèta deelnemers.

Wil je meer weten over het Reasult Projects designproces? Bekijk de video

 Vragen? Neem dan contact met ons op! Bel 0318 67 29 30

Bas Oortwijn, Product Consultant