Verzamelklassen softwaretrainingen

Bij de implementatie van de software verzorgen wij voor de gebruikers een training om de software goed te leren kennen. Wellicht zijn er inmiddels andere of meer collega’s bij het proces betrokken. Omdat er voor te zorgen dat ook zij de software goed leren kennen zijn er verzamelklassen. Ze worden dan samen met gebruikers van andere organisaties getraind.

Data verzamelklassen:

  • Reaforce Gebouwontwikkeling 4 en 13 december 2018
  • Assetmanagement (Reaturn AM) 23 januari  2019
  • Reaforce Gebouwontwikkeling 30 januari en 13 februari 2019

Aanmelden voor training Contact over trainingen

Inhoud trainingen

De Taxatiemanagement trainingen (Reaturn TM) en de Assetmanagement trainingen (Reaturn AM) zijn ééndaagse trainingen. De Vastgoedontwikkelingstrainingen (Reaforce) zijn tweedaagse trainingen. Tijdens deze trainingen wordt het complete proces van de software doorlopen. De training is geschikt voor alle gebruikers. Naast het gebruik van de software is er ook specifieke aandacht voor de rekenmethodiek.

Tijden en kosten

De trainingen worden gegeven op ons kantoor in Ede. De cursustijden zijn van 9.30 tot 16.30 uur. Uiteraard wordt voor een lunch gezorgd. De kosten van de ééndaagse training (Reaturn  AM en TM)  zijn € 495,- per deelnemer. De kosten voor de tweedaagse training (Reaforce) zijn € 990,- per deelnemer. Bedragen zijn excl. btw.

Andere datum of meerdere mensen opleiden?

Voor al onze softwaretoepassingen organiseren we regelmatig verzamelklassen. Staat er geen training voor u bij, neem dan contact met ons op. Mocht u binnen uw organisatie meerdere mensen hebben die u wilt laten opleiden, dan is het ook mogelijk een training voor uw organisatie apart te verzorgen. Hiervoor geldt een minimum deelname van 3 personen.

Wilt u meer weten over onze trainingen?

Neem contact met mij op over de trainingen