Verzamelklassen Softwaretrainingen

Bij de implementatie van Reasult software verzorgen wij voor de gebruikers trainingen om de software goed te leren kennen. Wellicht zijn er inmiddels andere of meer collega’s bij het proces betrokken? Om er voor te zorgen dat ook zij de software goed leren kennen zijn er verzamelklassen voor de Reasult softwaretraining. Ze worden dan samen met gebruikers van andere organisaties getraind.

Afbeelding Softwaretrainingen Reasult

Data softwaretrainingen

Vastgoedontwikkeling (Reaforce)

  • vrijdag 28 mei en 4 juni

Assetmanagement (Reaturn AM)

  • maandag 31 mei

Taxatiemanagement (Reaturn TM)

  • maandag 5 juli  – Beleggers
  • dinsdag 25 mei  – Corporaties (met vernieuwde workflow uitleg)

Tijden en kosten

De training voor Vastgoedontwikkeling (Reaforce) is een tweedaagse training en de kosten zijn € 990,-. De trainingen voor Taxatiemanagement (Reaturn TM) en de Assetmanagement (Reaturn AM) zijn één dag. De kosten hiervoor zijn € 495,- per training.  Bedragen zijn per deelnemer en excl. btw.

De cursustijden zijn van 9.30 tot 16.30 uur op ons kantoor in Ede. Tijdens deze trainingen wordt het complete proces van de software doorlopen. De training is geschikt voor alle gebruikers. Naast het gebruik van de software is er ook specifieke aandacht voor de rekenmethodiek.

Aanmelden voor verzamelklas Contact over trainingen

Andere datum of meerdere mensen opleiden?

Voor al onze softwaretoepassingen organiseren we regelmatig verzamelklassen. Staat er geen training voor u bij, neem dan contact met ons op. Mocht u binnen uw organisatie meerdere mensen hebben die u wilt laten opleiden, dan is het ook mogelijk een training voor uw organisatie apart te verzorgen. Hiervoor geldt een minimum deelname van 5 personen.

Neem contact met mij op over de trainingen