Verzamelklassen softwaretrainingen

Bij de implementatie van de software verzorgen wij voor de gebruikers een training om de software goed te leren kennen. Wellicht zijn er inmiddels andere of meer collega’s bij het proces betrokken. Om er voor te zorgen dat ook zij de software goed leren kennen zijn er verzamelklassen. Ze worden dan samen met gebruikers van andere organisaties getraind.

Data verzamelklassen

Vastgoedontwikkeling (Reaforce)

  • 12 en 19 november

Assetmanagement (Reaturn AM)

  • 9 oktober
  • 27 november

Taxatiemanagement (Reaturn TM)

  • 7 november – Corporaties
  • 3 december – Beleggers

Tijden en kosten

De training voor Vastgoedontwikkeling (Reaforce) is een tweedaagse training. De trainingen voor Taxatiemanagement (Reaturn TM) en de Assetmanagement (Reaturn AM) zijn één dag. De kosten voor de tweedaagse training (Reaforce) zijn € 990,-. De kosten van de ééndaagse training (Reaturn  AM en TM)  zijn € 495,-.  Bedragen zijn per deelnemer en excl. btw.

De trainingen worden gegeven op ons kantoor in Ede. De cursustijden zijn van 9.30 tot 16.30 uur. Uiteraard wordt voor een lunch gezorgd. Tijdens deze trainingen wordt het complete proces van de software doorlopen. De training is geschikt voor alle gebruikers. Naast het gebruik van de software is er ook specifieke aandacht voor de rekenmethodiek.

Aanmelden voor verzamelklas Contact over trainingen

Andere datum of meerdere mensen opleiden?

Voor al onze softwaretoepassingen organiseren we regelmatig verzamelklassen. Staat er geen training voor u bij, neem dan contact met ons op. Mocht u binnen uw organisatie meerdere mensen hebben die u wilt laten opleiden, dan is het ook mogelijk een training voor uw organisatie apart te verzorgen. Hiervoor geldt een minimum deelname van 5 personen.

Wilt u meer weten over onze trainingen?

Neem contact met mij op over de trainingen