Voor gemeenten

Grondexploitaties zijn projecten met lange looptijden en hoge investeringsniveaus. Als gemeente wilt u continu inzicht in de financiële prognose en realisatie van deze projecten. Is het project haalbaar? Wat zijn mijn kasstromen, planning, resultaat, financieringen en rendement? Zijn risico en rendement in balans? Daarnaast is grip op de grondportefeuille als geheel belangrijk.

De Reasult software voor vastgoedontwikkeling legt een professioneel fundament om het gehele proces van grondexploitaties efficiënter en effectiever te beheersen. Kernwoorden: sturen op kasstromen, in-control zijn, denken vanuit de markt, risicomanagement en betere communicatie.

Software Vastgoedontwikkeling voor vastgoedontwikkelaar

Wilt u meer informatie of een brochure downloaden?

Reasult Platform Brochure

Zicht op financiële prestaties

U heeft voortdurend zicht op de financiële prestaties van uw grondportefeuille, het ruimtegebruik en de uiteindelijke op te leveren programma aan nieuwbouwwoningen. De software biedt een uniforme en transparante opzet voor alle grondexploitaties met geavanceerde workflowondersteuning. U heeft continue inzicht in de realisatie door koppeling met uw projectadministratie.

Voordelen

  • Eenvoudig scenario analyse op project- en portefeuilleniveau;
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden;
  • Integrale vastgoeddatabase met kengetallen;
  • Reductie faalkosten risico;
  • Snel en eenvoudig consolideren van alle projecten;
  • Volledige audit trail;
  • Voldoet aan eisen van de commissie BBV

Als ontwikkelaar weet ik hoe belangrijk het goed prognosticeren van projecten is. Reasult heeft daarmee jarenlange ervaring, begrijpt wat een ontwikkelaar nodig heeft en weet ook hoe je daarvoor goede software moet maken.”

- Danny Wijnbelt, Directeur Ontwikkeling Eigen Haard. Bekijk deze case

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de vastgoedsoftware van Reasult? Behoefte aan advies? Een algemene vraag? Laat het ons weten.

Neem contact op