Whitepapers

Regelmatig schrijven onze medewerkers whitepapers over actuele onderwerpen in de vastgoedmarkt, met praktische tips en concrete voorbeelden. Ook werken wij geregeld mee aan publicaties in vakbladen. Heeft u vragen naar aanleiding van een whitepaper of publicatie op deze site? Neem dan gerust contact met ons op.

Weg met Excel: ga vastgoed ontwikkelen en beheren

Onder het motto ‘ga vastgoed ontwikkelen en beheren in plaats van spreadsheets’ zetten we de grootste gevaren van Excel op een rijtje.

Download Whitepaper
Afbeelding Risicomanagement vastgoedontwikkeling

Risicomanagement in vastgoedontwikkeling

Vastgoedorganisaties besteden steeds meer aandacht aan risicomanagement. Reasult deed onderzoek hiernaar, in dit whitepaper de resultaten.

Download whitepaper
Voorspelbaar vastgoed - de strategische rol CFO

Voorspelbaar vastgoed - De strategische rol van finance

Maak jouw rol onmisbaar in de strategische koers. Hoe verbeter je de financiële voorspelbaarheid van vastgoedontwikkeling?

Download whitepaper
Toekomstbestendig vastgoedbeleid

Toekomstbestendig vastgoedbeleid

Hoe kunnen de controller en asset manager samenwerken en op welke rendementsratio’s sturen ze? In dit whitepaper zetten we dat uiteen.

Download whitepaper
Van marktwaarde naar assetmanagement

Van Marktwaarde naar assetmanagement- met stappenplan en voorbeelden.

In dit whitepaper bieden we u een stappenplan hoe u de data structureel opbouwt en wat verdere randvoorwaarden zijn voor goed assetmanagement.

Download whitepaper
Transparant waarderen

5 succesfactoren voor meer grip op vastgoedwaarde

Hoe staat het met transparantie van de waarde van de vastgoedportefeuille? Hoe krijg je grip op vastgoedwaarde? In dit whitepaper staan concrete tips.

Download dit whitepaper