Flexibele hold/sell analyse!

Een belangrijk onderdeel van het werk van een assetmanager is het vertalen van strategische doelstellingen naar concrete complexplannen. Daarbij hoort ook het periodiek uitvoeren van hold/sell analyse van alle complexen. Reasult biedt nu een tool voor hold/sell analyse die assetmanagers helpt te bepalen waar het nodig is in te grijpen in de huidige portefeuille.

Diverse filtermogelijkheden

De hold/sell analyse bevat een mooi en inzichtelijk dashboard. Daarin zijn voor gedefinieerde analyses gecombineerd met filter mogelijkheden. Deze filters zijn op geografisch of objectniveau. Zo kan er bijvoorbeeld gefilterd worden op GBO’s, woningtypes, huurstanden, mutatiehuur of regio’s. Er kan een strategische score berekend worden aan de hand van diverse criteria.

Snel inzicht in verbetermogelijkheden

Toetsen of een complex een bijdrage levert aan de maatschappelijke of financiële doelen. Inzicht in waar de verbeterkansen in de exploitatie zitten. Hoe verhouden de rendementen zich ten opzichte van commerciële rendementen? Waar zitten snelle verbetermogelijkheden voor een woningcorporatie?

Bekijk Reasult Suite Download brochure

Dynamische dashboards

De analyses kunnen op diverse manieren getoond worden. Onder meer in een staafdiagram, puntenwolk of kaart. Hiermee is het ook mogelijk om een basisscenario te maken of een what/if of hold/sell scenario. Benieuwd wat Reasult voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Kennismaken met Hold/Sell Analyse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.