PROVADA 2019

17/03/2019

Ook dit jaar is Reasult weer op de PROVADA aanwezig. Net als vorig jaar in Hal 12. Bezoek onze stand (nummer 46) voor meer informatie en of gewoon een kop koffie. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning als het gaat om assetmanagement, taxatiemanagement en vastgoedontwikkeling.

Lunchsessies

Elke dag zijn er lunchsessies op de stand.

Op dinsdag 4 juni is het thema van deze lunchsessie: Transparante ontwikkelrapportages verbinden Business en Finance en wordt gegeven door Auke Jan van der Hoek, Treasurer – VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling.

Op woensdag 5 juni is het thema van de lunchsessie  ‘100 jaar Reasult klanten aan tafel‘. Reasult is opgericht in 2000 en veel van de klanten van het eerste uur zijn nog steeds klant. Dat vieren we met een aantal klanten, we blikken terug op bijna 20 jaar Reasult en kijken ook naar de jaren die voor ons liggen. Met een sneak preview van onze plannen.

Op donderdag 6 juni is het thema: ‘Tech Donderdag; Vastgoedmanagement met A.I.’ Hoe kun je met data automatisch rekenen en uiteindelijk slimme beslissingen nemen? Er zijn verschillende A.I. technieken die kennis halen uit data en daarmee voorspellingen kunnen doen of voorstellen geven over bijvoorbeeld de taxatiewaarde en portefeuillemanagement. In deze sessie laten we u voorbeelden hiervan zien.

Wilt u een afspraak maken of een sessie bijwonen?

Stuur dan een mail naar marketing@reasult.com

We zien u graag!

« Terug naar overzicht

Delen