Save the date 1 februari voor het seminar De Woondeals: Goede afspraken maar hoe nu verder?

16/11/2023

Er zijn 35 regionale woondeals ondertekend. Minister Hugo de Jonge heeft met deze woondeals ambitieuze plannen om het landelijke woningtekort aan te pakken. De deals dienen als fundament voor de volkshuisvestelijke opgave in die 35 regio’s en beogen een evenwichtige en versnelde groei van het aantal woningen. Echter, de realisatie van deze deals vereist de inzet van de mensen die dagelijks aan de projecten werken.

Het seminar richt zich op cruciale vragen: Hoe kunnen we deze woondeals, die vaak aan andere tafels zijn gesloten, daadwerkelijk realiseren? Welke uitdagingen moeten worden overwonnen? En nog belangrijker, wat kunnen woningcorporaties van elkaar leren in dit complexe proces?

Wij hebben een selectie van boeiende sprekers gevraagd om hun ervaringen en ideeën met jullie te delen. Ontvang waardevolle inzichten van experts die betrokken zijn geweest bij vergelijkbare projecten en ontdek hoe jullie als woningcorporaties samen kunnen bijdragen aan het succesvol uitvoeren van deze woondeals.

Reserveer deze datum alvast in je agenda:

Datum: donderdag 1 februari 2024
Tijd: Vanaf 13.00 uur
Locatie: Hilversum

Sprekers (onder voorbehoud)

Dit seminar is gericht op bestuurders, adviseurs en controllers binnen de woningcorporaties.

Het belooft een diepgaande verkenning van de uitdagingen en kansen die voortkomen uit de woondeals.

« Terug naar overzicht

Delen