30 november Webinar met PriceHubble -Projectontwikkelaars: Hoe maak je slimmere vastgoedbeslissingen

30/11/2021

In 3 stappen naar een betere locatie analyse, forecasting en project control

Als projectontwikkelaar of belegger heb je vele beslissingen te nemen: welke locaties hebben écht potentie om verder te onderzoeken? Wanneer koop of verkoop je en tegen welke prijs?
Een robuuste locatieanalyse en een betrouwbare forecast zijn dan essentieel. Daarbij wil je inzicht in opbrengsten, rendement, haalbaarheid en cashflows. Kortom: hoe ben je écht ‘in Control’ van je kosten en opbrengsten?

In dit webinar op 30 november om 15.00 uur delen Gerard van Tilburg (PriceHubble) en Bastiaan van der Mijl (Reasult) 3 stappen die je helpen slimmere vastgoedbeslissingen te nemen.

Aanmelden voor dit webinar

 

In dit webinar staat centraal:

Gerard en Bastiaan beantwoorden jouw vragen gedurende een live Q&A sessie aan het eind van het webinar. We zien je graag dan!

Over PriceHubble
PriceHubble werd opgericht om de vastgoedmarkt op internationale schaal inzichtelijker te maken. Aan onze klanten bieden wij inzicht in de markt, waarmee we hen in staat stellen verstandige vastgoedbeslissingen te nemen en hen kunnen helpen, de belangrijke KPI’s in hun bedrijf te verbeteren (zoals bijvoorbeeld klantconversie, retentie van vastgoed of huuropbrengst).

« Terug naar overzicht

Delen