Corporatieplein 23 september 2021

23/09/2021

Het CorporatiePlein is de ICT-vakbeurs voor woningcorporaties. CorporatiePlein 2021, is op 23 september en hét evenement voor woningcorporaties in de Expo Houten. Reasult is daar ook bij!

Kom langs op onze stand, nummer 48, om kennis te maken of voor meer informatie!

 

Projectontwikkeling: houd controle en vervang die spreadsheets

Haalbaarheid, budgetteren, projecthistorie, cashflow, investeringsbeslissingen… Gebruiken we hiervoor nog steeds die spreadsheets? Werk efficiënt, georganiseerd, uniform en beperk faalkosten. Integreer projectontwikkeling in de besluitvorming. Hoe? We laten het zien op onze stand.

We geven doorlopend sessies op onze stand waarin we onze software-oplossing Reasult Projects laten zien waarmee je jouw projectontwikkeling professionaliseert!

Excel gebruiken bij projectontwikkeling is beslissingen maken op los zand

Honderdduizenden euro’s te veel betalen voor grondacquisitie of tonnen mislopen door een rekenfoutje. Horrorscenario’s voor woningcorporaties die minder ver weg zijn dan vaak gedacht wordt. Door foutief gebruik van Excel kunnen namelijk problemen ontstaan met verregaande gevolgen. In het whitepaper ‘Weg met Excel’ hebben we ze opgesomd.

Het ‘Excel-probleem’ is niet iets wat alleen in de corporatiesector plaatsvindt. Eigenlijk in elke sector waar investeringsbeslissingen worden gemaakt komt het langs. Logisch want Excel is een enorm flexibel programma. Maar juist in die flexibiliteit schuilt gevaar. Want als je het voor veel zaken kunt gebruiken, wordt de kans op fouten steeds groter. Iedereen die op dagelijkse basis met Excel werkt zal hier een keer tegenaan lopen.

Meer informatie en aanmelden

Wil je graag een afspraak maken op Corporatieplein of ons ontmoeten? Neem contact met ons op.

 

Meer over Corporatieplein en aanmelden

 

« Terug naar overzicht

Delen