Provada 11-13 juni 2024

13/06/2024

Van 11 tot en met 13 juni is de Provada, dé jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI Amsterdam. Jaarlijks is Reasult aanwezig op dit evenement. De Provada leent zich uitstekend om te netwerken, onze relaties te ontmoeten, te borrelen en interessante inzichten op te doen over de actuele vastgoedmarkt. We hebben een eigen stand en een sterk eigen inhoudelijk programma, met lunchsessies en presentaties op verschillende podia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort maken we ons programma bekend.

Heb je ideeën voor de Provada die je graag met ons bespreekt? Neem dan contact met ons op.

Terugblik 2023

Hieronder een terugblik van de diverse interessante lunchsessies die we vorig jaar organiseerden.

Lunchsessie: Data-gedreven duurzaamheid

Elke dag verwelkomden we onze gasten met heerlijke lunchsessies op onze stand. Op de eerste dag, dinsdag, gaf Jan-Fokke Post, Solution Product Manager bij Planon, een interessante presentatie over data-gedreven duurzaamheid. Hij toonde een praktische benadering van vastgoeddata, de sleutel tot een duurzame toekomst!

 

Lunchsessie Real Estate Management

Woensdag stond volledig in het teken van Real Estate Management 3.0. Daan Berghmans, Product Consultant bij Reasult, deelde zijn kennis over hoe je voorop blijft lopen in de branche. Met goed datamanagement en doelgerichte procesondersteuning maak je betere beslissingen en geef je jouw bedrijf een voorsprong.

 

Lunchsessie Liquiditeitsplanning

De laatste dag gaf Auke Jan van der Hoek, Treasurer VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling, een sessie over financiële planning voor ontwikkelaars. Hij vertelde zijn ervaringen over het behouden van controle over kasstromen en projecten. Liquiditeitsplanning is geen eenmalige exercitie, maar een continu proces. Ontdek hoe je dit naadloos in jouw organisatie kunt implementeren, zodat je altijd een glashelder beeld hebt van de liquiditeit en weet wanneer er pieken en dalen zullen zijn.

 

« Terug naar overzicht

Delen