Webinar Ontwikkelen zonder zorgen

08/03/2022

Zorgeloos ontwikkelen is een hele uitdaging met de huidige ontwikkelopgave, grond- en bouwprijzen, rente, en ga zo nog maar even door. Het goed op orde hebben van je financiële huishouding en een reële rendementsvoorspelling zijn dan van essentieel belang. Je wilt zicht houden op de financiële risico’s en grip op je projecten en de cashflows. En niet onbelangrijk: je wilt dit op een prettige en gebruiksvriendelijke manier kunnen doen.

Op dinsdag 8 maart van 10.00 – 11.00 uur organiseert Reasult samen met Vastgoedjournaal het webinar ‘Ontwikkelen zonder zorgen: utopie of werkelijkheid?”

In dit webinar laten we je zien hoe dat heel gemakkelijk kan. We besteden aandacht aan scenario analyses, haalbaarheidsstudies, budgetten vaststellen, het indexeren van inkomsten en kosten en het vaststellen van de verkoopprijzen. Hoe reken je gemakkelijk projecten door, zet je scenario’s tegen elkaar af en hoe voorkom je interpretatieverschillen en budgetoverschrijdingen?

 

Wat laten we je allemaal zien in dit webinar:

Programma:

Marco Ruiten

10.00 – 10.10 uur

Opening en introductie projectontwikkeling door Marco Ruiten, commercieel manager. Hij gaat in op de vraag: hoe kun je ontwikkelen zonder zorgen?

 

Bas Oortwijn

10.10 – 10.40 uur

Uniform en gemakkelijk rekenen aan projecten met voorbeelden door Bas Oortwijn, product consultant

 

10.40 – 11.00 uur
Q&A

11.00 uur
Afsluiting

 

Aanmelden?

Reasult organiseert dit webinar in samenwerking met Vastgoedjournaal. Aanmelden kan via Vastgoedjournaal.

« Terug naar overzicht

Delen