Diensten rondom waardering van de portefeuille, dpi aanlevering en verantwoording waardeontwikkeling

08/12/2020

Voor corporaties komt er weer een drukke periode aan van handboekwijzigingen, dpi aanlevering en verantwoording waardeontwikkeling. Reasult biedt hiervoor ieder jaar een aantal extra diensten aan om u te ontzorgen.

De Reasult diensten zijn:

Ik heb interesse in deze diensten

Verklaring waardemutatie

De verklaring waardemutatie biedt een zeer gedetailleerde verklaring van de marktwaardeontwikkeling van de portefeuille tussen het begin en einde boekjaar 2020. Inmiddels een vertrouwde dienst van Reasult. Vanaf eind januari leveren wij deze analyse.

 

Beleidswaarde waterval

De beleidswaardeBeleidswaarde waterval waterval is een zeer interactief dashboard dat de aansluiting tussen markt- en beleidswaarde maakt. Er zijn vele filtermogelijkheden zoals type vastgoed, locatie, aggregatieniveau of maatschappelijke kenmerken. Hierdoor is het een krachtig dashboard om de inzet van het maatschappelijk kapitaal van de corporatie te evalueren. Dit dashboard leveren we inmiddels twee jaar. Het is mogelijk een update hiervan te maken. Vanaf eind januari is dit beschikbaar.

 

 

Overzetten van gegevens naar WALS

Veel klanten maken gebruik van WALS. De gegevens uit Reasult Taxatiemanagement kunnen we overzetten naar WALS. Binnen onze Reporting & Analyse omgeving wordt het output bestand standaard meegeleverd. Hierin is een rapport opgenomen met de data op verschillende tabbladen. Vanaf eind januari 2021 is dit output bestand beschikbaar.

 

Kennisgerichte opleidingen

Naast de gebruikelijk software opleidingen zijn er ook weer opfriscursussen.

« Terug naar overzicht

Delen