Garbe gaat met de software van Reasult werken

27/06/2019

Tijdens de Provada is met een ferme handdruk de samenwerking tussen Reasult en Garbe Institutional Capital (Garbe) bekrachtigd. Ter ondersteuning van de fund- en asset management werkzaamheden voor de vastgoedportefeuilles die Garbe beheert, gaan zij in Nederland de software van Reasult inzetten. Scenario analyses, kasstroomprognoses, budgettering en uitgebreide rapportagemogelijkheden zijn belangrijke functionaliteiten die de software van Reasult biedt.

Klaas de Graaf, Finance Manager bij Garbe (links) en Walter Wind, senior accountmanager Reasult (rechts)

Garbe heeft in Nederland voor Reasult gekozen vanwege onder andere de snelle implementatie mogelijkheden en de functionaliteiten die voldoen aan hun wensen. Klaas de Graaf, Finance Manager bij Garbe zegt hierover “Reasult is een bewezen softwareontwikkelaar, waarvan de software breed in de Nederlandse vastgoedmarkt wordt gebruikt en het stelt ons in staat de fund- en assetmanagement werkzaamheden verder te professionaliseren. Ook de goede workflowondersteuning is een belangrijke overweging in de keuze voor Reasult. We hebben bij ons selectieproces meerdere oplossingen bekeken en Reasult sluit het beste aan op onze wensen. “

In 2018 heeft Garbe Institutional Capital een aantal fonds- en asset management activiteiten overgenomen van Bouwfonds Investment Management BV, onderdeel van de Rabobank, die betrekking hebben op commercieel vastgoed. Garbe investeert in vastgoed, initieert en structureert vastgoedfondsen en beheert vastgoed (fund- en/of asset management) voor (institutionele) beleggers. In Nederland zijn zij actief op het gebied van commercieel vastgoed (kantoren, winkels, winkelcentra), logistiek vastgoed en residentieel vastgoed.

« Terug naar overzicht

Delen