Make a wish… Fijne feestdagen!

08/12/2023

Met het einde van het jaar in zicht, willen wij graag even stilstaan bij de reis die we samen hebben gemaakt. Het afgelopen jaar bracht vooruitgang in ambitieuze woningbouwprojecten en verduurzaming. Maar we zijn ook geconfronteerd met nieuwe uitdagingen zoals veranderingen in kantoorgebruik, stijgende bouwkosten, hoge rentetarieven en soms belemmerende regelgeving.

Te midden van deze uitdagende tijden hebben we ook de kracht van samenwerking ervaren. We hebben gezien hoe partijen elkaar opzochten en ideeën deelden. De kracht van de samenwerking is het waardevolle aspect dat past bij de warme sfeer van de feestdagen.

Net als voorgaande jaren geven we een donatie, in plaats van kerstgeschenken. Onze donatie dit jaar gaat naar Stichting Make-A-Wish, een organisatie die zich inzet om de hartenwensen van ernstig zieke kinderen te vervullen. Omdat we geloven dat het delen van vreugde en hoop de ware geest van deze tijd weerspiegelt.

Laten we gezamenlijk streven naar verdere samenwerking en succes in 2024, en zo blijven bouwen aan een veelbelovende toekomst.

Namens het hele Reasult team wensen we u warme en liefdevolle feestdagen toe en een voorspoedig nieuwjaar!

Klaas Bosma
General Manager Reasult

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht

Delen