Nieuwe klanten: Certitudo, Ballast Nedam en OML

16/01/2020

Eind 2019 heeft Reasult drie nieuwe klanten mogen verwelkomen die gaan werken met Reasult vastgoedontwikkeling (Reaforce), namelijk Certitudo Development Group, Ballast Nedam Development en OML.Nieuwe klanten Reasult

In november is er een overeenkomst gesloten met Certitudo Development Group, een ontwikkelende belegger uit Den Bosch. Ter verdere professionalisering van de bedrijfsvoering en ondersteuning van de sterk groeiende ontwikkelactiviteiten gaat Certitudo gebruik maken van onze software.

Kort voor Kerst heeft ook Ballast Nedam Development getekend voor het gebruik van Reaforce. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Rönesans holding en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Zij richten zich op het ontwikkelen van aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden.

Tot slot zijn we op de valreep van 2019 overeengekomen met Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML). OML een zelfstandige gebiedsontwikkelaar met als aandeelhouders vijf Midden-Limburgse gemeenten. Door het ontwikkelen en verkopen van bedrijventerreinen zorgt OML ervoor dat de regio aantrekkelijk is voor bestaande én nieuwe bedrijven om zich te huisvesten en op die manier economische activiteit en werkgelegenheid te brengen. OML gaat gebruik maken van de Grondmodule van Reaforce.

« Terug naar overzicht

Delen