Nieuwe klanten: Stadgenoot en Vivare

08/11/2022

Zowel Stadgenoot als Vivare starten met onze software voor vastgoedontwikkeling. Stadgenoot werkt al met Reasult asset- en taxatiemanagement. Nu gebruiken alle Amsterdamse woningcorporaties onze software voor vastgoedontwikkeling.

Stadgenoot

Onlangs heeft Stadgenoot getekend voor de implementatie van onze software voor vastgoedontwikkeling. Daarmee gebruikt Stadgenoot alle Reasult producten (ook asset- en taxatiemanagement). Nu gebruiken alle Amsterdamse woningcorporaties onze software voor vastgoedontwikkeling. Samen met Ymere (84.000 VHE), Eigen Haard (63.250 VHE), Rochdale (40.500 VHE), Lieven De Key (35.600 VHE) en natuurlijk De Alliantie (65.000 VHE), vertegenwoordigt Stadgenoot (35.000 VHE) nu een groot aandeel in de ontwikkeling van woningen in Amsterdam en omgeving.

Vivare

Ook woningcorporatie Vivare start met onze software voor vastgoedontwikkeling. Vivare is een sociale woningcorporatie uit Arnhem met ruim 22.000 woningen. Net als veel andere woningcorporaties heeft Vivare een enorme opgave qua woning(her)ontwikkeling. Vivare wil een betere monitoring van alle (her) ontwikkelingsactiviteiten, proces- en workflowoptimalisatie en het goed volgen van de kasstromen. Na onderzoek van enkele andere softwareleveranciers hebben zij uiteindelijk gekozen voor Reasult.

« Terug naar overzicht

Delen