Nieuwe klanten: Universiteit Twente, Elfi en Staedion

25/08/2022

Deze zomer begroeten we weer een aantal nieuwe klanten: Universiteit Twente, Elfi en Staedion. Allen starten ze met de Reasult software voor projectontwikkeling.

Universiteit Twente

Universiteit Twente was op zoek naar een softwareoplossing om de vastgoedprojecten die zij op hun Campus hebben te beheren. Het gaat jaarlijks om een omvangrijk investeringsvolume. De universiteit heeft eerst een succesvolle pilot met ons doorlopen waarna voor de definitieve ingebruikname van de software is gekozen.

Elfi

Elfi is een relatief jonge vastgoedontwikkelaar gevestigd in Amsterdam. Elfi is een projectontwikkelaar die zich richt op middeldure huurwoningen en is een snelgroeiend bedrijf met een pijplijn van meer dan duizend wooneenheden. Om deze groeiende ontwikkelportefeuille professioneel te beheersen kiest Elfi nu ons om één centrale projectmanagementoplossing voor alle vastgoedprojecten op te zetten.

Staedion

Staedion is een woningcorporatie in Den Haag met ruim 37.000 woningen. Zij waren op zoek naar een project monitoring tool voor alle (her-)ontwikkelactiviteiten. Woningcorporaties hebben een enorme opgave op het gebied van woningontwikkeling. Na enkele andere softwareleveranciers te hebben onderzocht, hebben zij gekozen voor Reasult.

« Terug naar overzicht

Delen