Release Reasult Taxatiemanagementsoftware

26/11/2018

De release van Reasult Taxatiemanagementsoftware (versie 4.13.) staat volledig in het teken van het Waarderingshandboek voor woningcorporaties. Samen met onze gebruikersgroep zijn de wijzigingen van het Waarderingshandboek geanalyseerd, waarna de aanpassingen zijn doorgevoerd in de software. De Beleidswaarde is nu onderdeel geworden van het handboek en is hiervoor op een paar onderdelen aangepast.

Zodra de release is uitgeleverd starten we met het realiseren van gewenste functionaliteiten die vanuit de gebruikersgroepen zijn benoemd. Voor de aandachtsgebieden waar nog een verdere uitwerking nodig is staan gebruikersgroepen ingepland voor begin 2019.
We starten met het realiseren van een nieuwe opzet voor de disconteringsvoet en de referentiemodule. Tevens beginnen we met de ontwikkeling van een generieke erfpachtmodule. In overleg met de gebruikersgroepen worden de onderwerpen vastgesteld die later in het jaar volgen.

Een overzicht van de release Reasult Taxatiemanagement versie 4.13

Begin december rollen we Reasult Taxatiemanagement versie 4.13 uit. Alle klanten hebben inmiddels een planning ontvangen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste wijzigingen die zijn doorgevoerd in de software.

 

« Terug naar overzicht

Delen