Releases Reasult Taxatiemanagement

02/07/2020

Recent hebben we een release vanTaxatiemanagement rapport Taxatiemanagement beleggers uitgebracht (Reaturn TM 4.17). Er is onder meer een geheel vernieuwd taxatierapport opgeleverd. De release voor corporaties volgt later dit jaar waarbij er qua workflow verbeteringen zijn zodat corporaties zich nog eenvoudiger kunnen voorbereiden op de handboekrelease aan het eind van het jaar.

Release Taxatiemanagement voor beleggers

Onlangs is Reasult Taxatiemanagement voor beleggers (Reaturn TM 4.17) uitgebracht. De gebruikers zijn via een webinar helemaal bijgepraat over de laatste wijzigingen. Naast een volledig nieuw ontworpen taxatierapport zijn de belangrijkste wijzigingen:

Mocht u meer informatie hierover willen of het webinar terug willen zien neem dan contact op met Daan Berghmans, via 0318 67 29 30.

Release voor woningcorporaties

Na de zomer is een release van Taxatiemanagement voor woningcorporaties waarbij zij een volledig nieuwe workflow krijgen die goed uitsluit bij de veranderende processen. Hierdoor wordt het voor de corporatie en de taxateur gemakkelijker om het volledige proces te doorlopen. Voor corporaties wordt het eenvoudiger hun voorbereidingen te treffen voor de jaarlijkse handboekrelease van het ministerie. Bij de handboekrelease later dit jaar ontvangen ook de corporaties het vernieuwde taxatierapport.

« Terug naar overzicht

Delen