Terugblik seminar Building our Future together

16/11/2023

Op 9 november organiseerden we een buitengewoon seminar op een prachtige locatie, namelijk Kasteel Groeneveld. Het was een inspirerende dag vol inzichten en netwerkmogelijkheden. Dit jaar was het thema Building our future together. Met samenwerking en innovatie naar een duurzamere vastgoedsector.

Tijdens dit seminar kwamen professionals uit de vastgoedsector samen om te verkennen hoe innovatie en samenwerking de sleutels zijn tot een duurzamere toekomst. Met de inspirerende omgeving van Kasteel Groeneveld, keken we met elkaar naar de toekomst van vastgoed.

Een aantal toonaangevende en gerenommeerde sprekers namen ons mee in de laatste ontwikkelingen in de vastgoedsector. Aan bod kwamen onder meer: samenwerken, ketenintegratie, machine learning, AI, de financiële opgave van verduurzaming, ESG.

Degeneratie, duurzaamheid en regeneratie en de impact daarvan op de gebouwde omgeving, dat was het thema waarover Menno Lammers sprak. Hij vulde dit aan met voorbeelden uit gehele wereld. Nieuw hierin is het woord Regeneratie waarin je het leven centraal stelt. Als je dat toepast op de gebouwde omgeving dan moet je best een mindshift maken. Wil je meer weten over dit onderwerp lees dan eens zijn blog hierover.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag. Dank aan alle bezoekers en sprekers.

De sprekers tijdens deze dag

Klaas Bosma, general manager Reasult
Welkom en ontwikkelingen bij Reasult

Menno Lammers, oprichter PropTech for Good
Het ontsluiten van wereldwijd innovatiepotentieel: hoe bouwen we een toekomstbestendige vastgoedsector voor de wereld van morgen?

Boris van der Gijp, directeur Vastgoed Syntrus Achmea
ESG in vastgoed; de IRR van een duurzaam en sociaal rendement.

Eric Nagengast, hoofd vastgoed Rochdale en Tom Bergmans, directeur Hemubo
Samenwerking en verduurzaming in de corporatiesector. Samen de NH Bouwstroom vormgeven: ketenintegratie en echte samenwerking.

Raouf Jarmo, partner Re:born
Duurzaam Vastgoed: Ontwikkelen en Beleggen met Impact.

Sander Radix, a.s.r. real estate, senior Research & Intelligence specialist
Innoveren met Data Science, Machine Learning & AI in vastgoed: voorspellingen in toekomstgerichte mogelijkheden.

« Terug naar overzicht

Delen