VanWonen start samenwerking met Reasult

15/06/2022

Woensdag heeft gebiedsontwikkelaar VanWonen op vastgoedbeurs Provada een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Reasult, de ontwikkelaar van financiële analyse- en prognosesoftware. Daarmee kiest VanWonen voor de Reasult softwareoplossing.

VanWonen kiest voor Reasult vanwege de toegenomen omvang van de projectenportfolio en de groeiende complexiteit en omvang van haar projecten. Daarbij neemt het belang van rapportage en verantwoording toe. Chris Stam, VanWonen Financieel Directeur licht toe: “VanWonen is in vijf jaar tijd gegroeid van 12 naar 65 medewerkers, daarbij hoort professionele software die het financiële proces ondersteunt. Ons team van projectontwikkelaars gaat met de software van Reasult de exploitatieoverzichten opzetten en bijhouden. Met de rechtstreekse koppelingen naar onze financiële administratie houden we realtime grip op alle projecten. Zo zetten we weer een belangrijke stap in het verbeteren van de projectbeheersing. En zijn wij goed voorbereid op de VanWonen groeiambities.”

Walter Wind, Sales Director Reasult voegt toe: “Wij zijn al langer in gesprek met VanWonen en zijn blij dat zij nu kiezen voor Reasult. Onze oplossing geeft VanWonen inzicht in kosten, opbrengsten, cashflow, resultaat, rendement en risico. Zowel op project- als portfolioniveau. Ik verheug me op de samenwerking, wij ondersteunen VanWonen graag in hun verdere groei.”

« Terug naar overzicht

Delen