Video impressies van de lunchsessies op de Provada 2018

18/06/2018

Dit jaar was de PROVADA nog drukker en beter bezocht dan andere jaren. Dat leverde voor Reasult weer bijzondere momenten en interessante ontmoetingen op. Naast een fantastische barista waren er dagelijks lunchsessies op de stand met boeiende sprekers.

De thema’s die aan bod kwamen waren circulaire gebiedsontwikkeling, big data en de verandering naar een High Performance Vastgoedorganisatie.

Dag 1 Circulaire Gebiedsontwikkeling

Circulaire economie biedt veel kansen om op innovatieve wijze te denken bij gebiedsontwikkeling of herstructurering. Dit leverde een boeiende discussie op aan tafel over wat je wel en niet zou kunnen doen hierin. Deze sessie werd gegeven door Ellen van Bueren, hoogleraar Urban Development Management Faculteit Bouwkunde TU Delft.

Dag 2 Smart investing based on big data

Deze sesie ging over de kracht van business intelligence met voorbeelden van de woningmarkt. Welke rol speelt data bij het nemen van beslissingen en hoe gebruik je big data bij voorspellingen in de woningmarkt? Deze sessie werd gegeven door Rinus Verhey, Commercieel directeur bedrijfsruimten Heembouw en Djoerd van Velzen, Data & sales analist Heembouw.

Dag 3 Vesteda verbetert; de veranderende organisatie naar een High Performance Organization

De sessie ging over de veranderende Vesteda organisatie naar een High Performance-Organisatie. Centraal hierin de verandering van Vesteda als organisatie vanaf 1998 tot nu en de integratie van de verschillende systemen hierbij. Deze sessie werd gegeven door Frits Vervoort, CFO Vesteda en Patrick Burger, regiomanager Vesteda.

« Terug naar overzicht

Delen