Video impressies van de lunchsessies op de Provada 2019

14/06/2019

Reasult kijkt terug op een levendige en interessante Provada. Er was veel animo voor ons nieuwe platform, diverse lunchsessies en samenwerkingen die bekrachtigd zijn. De thema’s van de lunchsessies dit jaar waren de verbinding Vastgoed en Finance, technologie de komende jaren en vastgoedmanagement met A.I.

Dag 1 Verbinding Business en Finance VolkerWessels

Op dinsdag was het thema van de lunchsessie Transparante ontwikkelrapportages verbinden Business en Finance. Tijdens deze lunchsessie deelde Auke Jan van der Hoek– Treasurer VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling- zijn ervaring met het natuurlijke spanningsveld tussen Business en Finance aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Dag 2 Klanten aan tafel

Tijdens de lunchsessie van woensdag 5 juni zaten veel klanten van het eerste uur aan tafel. Reasult bestaat bijna 20 jaar en we keken terug en vooruit met veel nadruk op de rol van technologie de komende jaren. CEO Aart Zandbergen gaf zijn visie op de toekomstige veranderingen voor de vastgoedsector.

Dag 3 Vastgoedmanagement met A.I.

Donderdag 6 juni was bij Reasult Tech donderdag met een lunchsessie over Vastgoedmanagement met A.I. Hoe kun je met data automatisch rekenen en uiteindelijk slimme beslissingen nemen? Er zijn verschillende A.I. technieken die kennis halen uit data en daarmee voorspellingen kunnen doen of voorstellen geven over bijvoorbeeld de taxatiewaarde en portefeuillemanagement. Roel Gijzen, A.I. expert, blikt terug.

« Terug naar overzicht

Delen