Woonzorg Nederland start met samenwerking Reasult

13/06/2023

Woonzorg Nederland heeft op de Provada vastgoedbeurs een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Reasult, de ontwikkelaar van financiële analyse- en prognosesoftware. Daarmee kiest Woonzorg Nederland voor de Reasult softwareoplossing voor projectontwikkeling.

Woonzorg Nederland kiest voor Reasult vanwege de toegenomen omvang van de projectenportfolio en de groeiende complexiteit en omvang van haar projecten. Daarbij neemt het belang van rapportage en verantwoording toe. “Woonzorg Nederland heeft een forse taak om het aantal woningen en de kwaliteit van ouderhuisvesting in Nederland te vergroten. Om deze veelheid en complexiteit van projecten goed te managen in tijd en in cashflows is professionele software van levensbelang. Ons team van projectontwikkelaars en controllers verkrijgt met de software van Reasult helder inzicht in de individuele projecten en het totale projectportfolio. Met de rechtstreekse koppeling naar onze financiële administratie houden we real time grip op alle projecten en kunnen wij een optimaal resultaat voor onze huurders leveren”, aldus Cees van Boven, bestuursvoorzitter Woonzorg Nederland.

Marco Ruiten, Commercieel Manager Reasult voegt toe: “Wij zijn al langer in gesprek met Woonzorg Nederland en zijn blij dat zij nu kiezen voor Reasult. Onze oplossing geeft Woonzorg Nederland helder en snel inzicht in kosten, opbrengsten, cashflow, resultaat, rendement en risico. Ik verheug me op de samenwerking, en wij ondersteunen Woonzorg Nederland graag in hun verdere groei.”

Over Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland is de grootste sociale seniorenhuisvester van Nederland. Wij bouwen en beheren toekomstbestendig zorgvastgoed en zelfstandige woningen in zo’n 170 gemeenten. We bieden huurders een betaalbare en veilige woning met ruimte voor ontmoeting in de buurt, zodat zij ‘samen zelfstandig’ kunnen wonen. Persoonlijke aandacht en samenwerking in een lokaal zorg- en dienstennetwerk zijn hierbij leidend. www.woonzorg.nl

Over Reasult

Reasult is een toonaangevend softwarebedrijf dat de financiële prestaties van vastgoedorganisaties optimaliseert en inzicht biedt in de financiële prestaties van vastgoedportefeuilles. De software ondersteunt vastgoedorganisaties bij betere informatie, betere analyses en betere beslissingen en het voldoen aan verantwoordingsvereisten. Het Reasult-platform omvat oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning. De oplossingen worden gebruikt door vastgoedontwikkelaars, vastgoedbeleggers en woningcorporaties. Reasult ontwikkelt sinds 2000 software voor de vastgoedmarkt en is onderdeel van de Planon Groep. Ruim 90 vastgoedorganisaties in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland gebruiken de Reasult software.

« Terug naar overzicht

Delen