Opleidingen Reasult

Bij de implementatie van onze software zorgt Reasult voor een goede opleiding van uw medewerkers. Ook na implementatie kunnen nog mensen opgeleid worden, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe collega’s bij komen. Voor een opleiding kunnen nieuwe medewerkers aansluiten bij een verzamelklas. Ook een on-the-job training is mogelijk.

Opleiding reasult software

Softwareopleidingen

Reasult biedt softwareopleidingen waarmee u de applicatie leert kennen en kunt toepassen binnen de organisatie. De basistraining is er op gericht om kennis te maken met de software. Voorkennis van de software is niet nodig. Daarnaast zijn er aansluitend op de basistraining ook vervolg trainingen. We organiseren regelmatig verzamelklassen om de Reasult software te leren kennen of om uw kennis op te frissen.

Verzamelklassen softwareopleidingen

Vastgoedopleidingen

Naast de softwareopleidingen bieden we ook kennisgerichte vastgoedopleidingen. De Reasult vastgoedopleidingen zijn gericht op de vastgoedpraktijk. Zo bieden we onder meer de basisopleiding Vastgoedrekenen, inleiding Assetmanagement, Vastgoedwaardering en Datamanagement aan.

Bekijk de vastgoedopleidingen

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over onze opleidingen? Behoefte aan advies? Een algemene vraag? Laat het ons weten.

Neem contact op