Opleiding Reasult software

Bij de implementatie van onze software verzorgt Reasult voor een goede opleiding van uw medewerkers. Ook na implementatie kunnen nog mensen opgeleid worden, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe collega’s bij komen. Voor een opleiding kunnen nieuwe medewerkers aansluiten bij een verzamelklas. Ook een on-the-job training is mogelijk.

Opleiding reasult software

Software opleidingen

Reasult biedt softwareopleidingen waarmee u de applicatie leert kennen en kunt toepassen binnen de organisatie. De basistraining is er op gericht om kennis te maken met de software. Voorkennis van de software is niet nodig. Daarnaast zijn er aansluitend op de basistraining ook vervolg trainingen. We organiseren regelmatig verzamelklassen om de Reasult software te leren kennen of om uw kennis op te frissen.

Verzamelklassen softwareopleidingen

Overige opleidingen

Naast de softwareopleidingen bieden we ook kennisgerichte opleidingen. Zo bieden we onder meer de basisopleiding vastgoedrekenen aan. Deze opleiding vastgoedrekenen is relevant als je start in de wereld van vastgoedrekenen of je kennis op dit gebied wilt opfrissen.
De trainingen worden gegeven op ons kantoor in Ede. Incompany trainingen zijn ook mogelijk.

Basisopleiding vastgoedrekenen

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over onze opleidingen? Behoefte aan advies? Een algemene vraag? Laat het ons weten.

Neem contact op