Afstuderen en Stage

Ben jij 3e of 4e jaarstudent en op zoek naar een stage waar je allround aan de slag gaat en ontdekt waar jij de meeste energie van krijgt? Kijk eens naar onderstaande stages.

Wij bieden jou de kans om jezelf in de breedte te ontwikkeling in een professionele omgeving. Er is ruimte om ondernemend te zijn en met eigen ideeën te komen. Uiteraard bieden we een goede begeleiding en een stagevergoeding.

Reasult heeft daarnaast een Finance & IT Development Program van 1,5 jaar. Een ideale combinatie van Tech en Finance waarbij je brede werkervaring opdoet en werkt voor topspelers uit de vastgoedwereld.

Stages Reasult

We hebben de volgende stageplekken:

Staat er geen stage voor je bij? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die het verschil maken en komen graag met je in contact. Stuur je CV en beknopte motivatie per e-mail aan vacature@reasult.com, ter attentie van Marion Veldboer (HR manager).

Reasult BV is marktleider in software die de financiële performance van vastgoedorganisaties optimaliseert. Onze pakketten worden gebruikt door commerciële vastgoedontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedbeleggers en overheden. Omdat we ons uitsluitend richten op de vastgoedmarkt hebben we veel kennis van en een duidelijke visie op die markt. Al onze specialisten hebben een achtergrond in vastgoed, finance of IT en meestal een combinatie daarvan. De softwareontwikkeling gaat veelal in nauw overleg met onze (toekomstige) klanten, daarin zijn wij toonaangevend. Reasult volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en vertaalt kansen voor verbetering steeds weer in nieuwe producten. Onze klanten doen hier al jaren hun voordeel mee.