Reasult ontvangt hernieuwde ISAE 3402 type II verklaring

29/01/2021

ISAE-3402 verklaring ReasultAls klant van Reasult kun je er op vertrouwen dat we onze controleprocessen en beheersmaatregelen goed georganiseerd hebben. Elk jaar wordt dit weer uitgebreid gecontroleerd door onafhankelijke IT-auditors. Onlangs heeft Reasult weer een hernieuwde ISAE 3402-II verklaring ontvangen.

Zekerheid beheersing processen

ISAE 3402 is de internationale standaard voor zekerheid bij outsourcing van processen via SaaS en software providers. Deze ISAE 3402-II verklaring geeft aan dat we deze interne beheersing en betrouwbaarheid van van processen en producten goed geborgd hebben in onze organisatie. Denk hierbij aan databeveiliging, bescherming persoonsgegevens, SLA- en probleemafhandeling en het proces van veranderingen in de software. Conclude Accountants voerde de ISAE 3402 controle uit.

Sinds 2017 heeft Reasult al een ISAE 3402 type II verklaring, meer informatie over deze ISAE 3402 verklaring >>

Wij werken voor onder meer de top van de vastgoedsector zowel nationaal als internationaal waarbij een betrouwbare inrichting van onze processen essentieel is. Dit jaar hebben we dit nog weer beter georganiseerd dan voorgaande jaren. Onder meer door te investeren in een nieuw support systeem en het verder verbeteren van ons release beleid. We leggen de lat elk jaar een stukje hoger en het is fijn om dit ook in positieve reacties van onze klanten terug te krijgen ! “
Jean Paul Vossers – Director Reasult

 

Waarom vinden wij deze controleprocessen belangrijk?

Wij voldoen graag aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat is voor ons belangrijk en ook voor onze klanten. Onze klanten gebruiken de Reasult vastgoedsoftware onder meer voor hun financiële rapportages, een essentieel onderdeel van hun vastgoedproces. Klanten hebben daarmee de zekerheid dat Reasult haar beheer- en controleprocessen adequaat heeft ingericht. De ISAE 3402 rapportages worden gebruikt door accountants bij de jaarrekeningcontrole. De accountant die de jaarrekening van de klanten van Reasult klanten controleert moet ook de geoutsourcete processen controleren. Met de ISAE 3402 verklaring toont Reasult aan ‘in control’ te zijn over deze processen.

Andere certificeringen

Naast de ISAE certificering wordt de Reasult software op meerdere onderdelen gecertificeerd, waaronder NRVT vereisten en bijvoorbeeld waarderingshandboek Woningcorporaties. Reasult blijft hiermee voldoen aan de hoogste standaarden in de markt.

Wil je het rapport inzien?

Het ISAE 3402 rapport bevat vertrouwelijke informatie. Het rapport opvragen kan via onze accountmanagers. Tegen een vergoeding is een afschrift van de ISAE 3402 verklaring beschikbaar voor onze klanten. Naast zekerheid en comfort bespaar je hiermee op je eigen auditkosten.

« Terug naar overzicht

Delen