Tim ter Heide – Mitros: evenwichtige projectontwikkeling

11/12/2020

Tim ter Heide – Mitros

Welke uitdagingen bieden corporaties het hoofd bij het sturen van investeringsprojecten? Welke rol spelen softwaretools daarin en hoe nuttig en noodzakelijk zijn deze eigenlijk? Hoe zorg je voor een goede inbedding van projectontwikkeling in een beheerorganisatie? Een interview met Tim ter Heide, vastgoedeconoom bij Mitros.

In dit interview vertelt hij welke rol softwaretools hebben bij investeringsprojecten. In zijn rol als vastgoedeconoom bij Mitros is hij soms projectinhoudelijk ondersteunend werkzaam voor de ontwikkelaar, een andere keer projectoverstijgend. In de laatste situatie analyseert hij data van projecten, maakt kwartaalrapportages, kasstroomprognoses en de MeerJaren InvesteringsBegroting (MJIB).

Managementinformatie is heel belangrijk voor de sturing van investeringsprojecten. Inzicht in de planning, voortgang van projecten, kasstroombeheersing en projectcontrole zijn hierin essentieel.  Tim vertelt over projectontwikkeling bij de woningcorporatie Mitros, de dagelijkse praktijk en alles wat daarbij komt kijken.  Een interview dat is op maandag 30 november 2020 is geplaatst door CorporatieMedia. Tim ter Heide (Mitros): ‘Van hollen en stilstaan naar evenwichtige projectontwikkeling in hoog tempo”

Lees het volledige interview

 

 

« Terug naar overzicht

Delen