Terugblik Provada 2023

23/06/2023

Onlangs was de Provada, dé jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI Amsterdam. Al jaren heeft Reasult een eigen stand op dit evenement. De Provada leent zich uitstekend om te netwerken, relaties te ontmoeten en interessante inzichten op te doen over de actuele vastgoedmarkt.

Met trots kijken we terug op drie zeer succesvolle dagen, vol met boeiende sessies en inspirerende ontmoetingen op onze stand. Reasult presenteerde een indrukwekkend programma vol met boeiende lunchsessies. Maar dat was niet alles!

Tekensessies gebiedsontwikkelaar AM en Woonzorg

We organiseerden ook twee exclusieve tekensessies met nieuwe gewaardeerde klanten. Een bijzonder moment was dat gebiedsontwikkelaar AM (onderdeel van BAM) besloot om de toonaangevende projectontwikkelingssoftware van Reasult te omarmen. En als klap op de vuurpijl ondertekende ook Woonzorg Nederland een samenwerking met Reasult. Twee feestelijk hoogtepunten.

Data-gedreven duurzaamheid

Elke dag verwelkomden we onze gasten met heerlijke lunchsessies op onze stand. Op de eerste dag, dinsdag, gaf Jan-Fokke Post, Solution Product Manager bij Planon, een interessante presentatie over data-gedreven duurzaamheid. Hij toonde een praktische benadering van vastgoeddata, de sleutel tot een duurzame toekomst!

 


Woensdag stond volledig in het teken van Real Estate Management 3.0. Daan Berghmans, Product Consultant bij Reasult, deelde zijn kennis over hoe je voorop blijft lopen in de branche. Met goed datamanagement en doelgerichte procesondersteuning maak je betere beslissingen en geef je jouw bedrijf een voorsprong.

 


De laatste dag gaf Auke Jan van der Hoek, Treasurer VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling, een sessie over financiële planning voor ontwikkelaars. Hij vertelde zijn ervaringen over het behouden van controle over kasstromen en projecten. Liquiditeitsplanning is geen eenmalige exercitie, maar een continu proces. Ontdek hoe je dit naadloos in jouw organisatie kunt implementeren, zodat je altijd een glashelder beeld hebt van de liquiditeit en weet wanneer er pieken en dalen zullen zijn.

 

Kortom dit jaar was een zeer geslaagde beurs.

« Terug naar overzicht

Delen